Aktuelnosti

Saradnja Grupe Univerexport - Trgopromet AD i Gerontoloskog centra

Postovani potrosaci,

Obavestavamo vas da su kompanija Grupa Univerexport - Trgopromet AD i Gerontoloski centar iz Subotice 13.03.2018. potpisali saradnju za poseban program nagradjivanja u okviru projekta Bonus kartica. U daljem tekstu je obavestenje.

 

Potpisan Protokol o saradnji kompanije Trgopromet i Gerontološkog centra iz Subotice

 

Kompanija Trgopromet, u skladu sa idejom svog poslovanja – uvek nagraditi vernost potrošača, ponuditi im dodatne benefite uz sigurnost u kvalitet onoga što se može pronaći u prodajnim objektima, daje dodatnu pogodnost za potrošače Trgopromet prodavnica u Subotici i okolini.

U zajedničkoj saradnji sa Gerontološkim centrom Subotica osmišljen je poseban program nagrađivanja u okviru projekta Bonus kartica. Posebnu pogodnost prilikom obavljanja svake kupovine imaće članovi Gerontoloških klubova, korisnici domskog smeštaja Gerontološkog centra i zaposleni u Gerontološkom centru.

Ovim programom, kojim se nagrađuju kupovine u prodavnicama Trgopromet-a, daje se mogućnost korisnicima usluga Gerontološkog centra da prilikom svake kupovine ostvaruju bonove čiji ukupan zbir omogućava poklon vaučer. Period sakupljanja bodova, odnosno bonitetni period traje dva meseca i u tom periodu je moguće ostvariti poklon bonove od 500, 1000 ili 2500 dinara. Posebno, u saradnji sa Gerontološkim centrom, za sve one koji tokom sva tri bonitetna perioda ostvare poklon vaučere, omogućeno je dobijanje duplih vaučera kao dodatna nagrada.

Trgopromet će obezbediti da Gerontološki centar u svakom bonitetnom periodu tokom 2018. godine dobije 10 vaučera u vrednosti od po 1.000,00 RSD, uz obavezu Gerontološkog centra da 5 vaučera iskoriste korisnici sa najnižim primanjima, a ostalih 5 može dodeliti po sopstvenom nahođenju.

Potpisivanjem Protokola između Trgoprometa i Gerontološkog centra Subotica, započinje se prva u nizu saradnji koja treba da posluži kao dobar primer međusobnog udruživanja i saradnji na obostrano zadovoljstvo. Istovremeno, naši najstariji sugrađani čija primanja su uglavnom na nivou zakonskog minimuma, ovakvim inicijativama dobijaju mogućnost da za isti novac dobiju više i da u svojoj potrošačkoj korpi imaju dodatne proizvode koji su im potrebni.

Trgopromet je kompanija koja na severu Vojvodine posluje više decenija, počev od 1946. godine. Prodajna mreža je razgranata širom gradskog jezgra Subotice i u seoskim sredinama i opštinama na severu Vojvodine, i čini je ukupno 46 objekata.

Više o svim informacijama o bonus kartici i prgramu nagrađivanja kompanije Univerexport može se pročitati na web sajtu: www. trgopromet.rs